شيشخط

Khamis, 19 Mac 2009

Sabtu, 14 Mac 2009

Lelaki Dan Singa



Bila panas,Kevin Richardson berasa nak mandi di sungai Afrika dan tiba-tiba,member baik dia si Singa turut serta bersamanya. Jangan anda takut.Mereka berdua ni sahabat sebenarnya.Kevi Richardson sememangnya seorang manusia yang unik dimana dia boleh berhubung baik dengan haiwan yang ganas.Jurnalcomot ada mengeluarkan artikel pasal Richardson dulu pada post yang terdahulu.

Monyet Yang Ajar Anaknya Bagaimana Nak Mencuci Gigi (Floss)



Monyet ni floss gigi dan mengajar anaknya mencuci gigi dan gusi hanya menggunakan floss rambut manusia yang tercabut. Dalam 100 ekor daripada 250 monyei di Bangkok Thailand mengamalkan teknik ni.Hehe,,,syabas monyet..gigi anda bagaimana pulak?

Bagaimana Hendak Melupuskan Akaun Daripada Website.

Hapus data akaun yang telah anda simpan didalam Facebook,Myspace,Friendster,AOL,bukannya senang.Disini ada caranya utk anda.Disini lah tempatnya..di PCMag

10 Pembedahan Plastik Teruk


Pembedahan plastik tu "haram".Tak elok mengubah ciptaan Dia. Dalam Jurnalcomot,ada 10 kes yang kronik dan mereka ni semestinya mempunyai keinginan kepada kecantikan dan mereka banyak duitnya dari otaknya.Kesan2nya....ada disini kisahnya.

Bunyi Loewe



Iklan menarikdibuat oleh Loewe utk television German

Selasa, 10 Mac 2009

Harapan


Budak Afghan bermain buaian dikawasan semadi para pejuang...

Revenge

Cikgu Robot Pertama



Rakyat di Jepun telah di ajar oleh Cikgu Robot pertama di-dunia. Android ni namanya "Saya" dan mempunyai pelbagai reaksi seperti panggilan dan meneyediakan task dari buku teks."Dia" ada wajah latex,model daripada pelajar Universiti,di-kawal oleh 18 motor utk meng-ekspereskan imprasinya yang gembira,terkejut,takut,geli,sedih dan jugakMarah.

Saya akan mula mengajar sepenuh masa selepas lulus trial pertama di sekolah Rendah Tokyo.Penciptanya,Profesor Hiroshi Kobayashi telah gunakan 15 tahun untuk menghasilkan Saya.

Isnin, 9 Mac 2009

Apa Bentuk $1 Trillion


Banyak ker 1 Trillion ni? hmm....cek sini