شيشخط

Ahad, 18 Disember 2016

JC dan duit

Dalam hidup ni sebenarnya tak perlu banyak pakai duit.cukuplah untuk guna utk makan,minum,beli minyak kereta,sabun basuh baju,pampers anak,bill api,bill air,bill telefon,bill telefon,bagi kat mak,bagi kat ayah,beli barang dapur,bayar rumah,beli susu anak..eh,eh,kenapa banyak ni.banyak pulak nak pakai duit niii..adoiiiiiii...

Sabtu, 17 Disember 2016

JC di klang Cruise centre

Harini JC on the trip hanstar rider ke pelabuhan barat,klang. Dapat jgk enter ke tempat ada crusisise ala titanik ni.sekali masuk ,parking cas rm1 utk pelawat.ada idea tak cruise ni bawa ke mana?


JC SiPemandu Uber

JC dah lama menjadi partner uber.setakat qini,...
I
Ingin jadi pRtner Uber, sila refer pada pautan yh mendaftar menjadi uber driver under referral JC

Jumaat, 2 Disember 2016

JC join komuniti yougov

Adakah anda ingin menjana pendapatan sampingan dengan melakukan survey.Pendapat anda diambik kira dan diganjarkan dgn kupon,emoney dan diskaun.sila klik referral under JC sebagai introducer.

Rujuk sebagai rakan JC:https://my.yougov.com/ms/refer/6T5Dr2hrlPgVO8VipTjSAg/

JC with Ugo Ukah


Rabu, 16 November 2016

JC jumpa FezrulKhan


Jumpa jgk JC dgn hero yg selalu tgk di tv dan filem. kebetulan jumpa kat laman seri sh alam.   Brother Fezrul Khan entertain jgk peminat dia =)wife JC kata OMG..hee

Ahad, 13 November 2016

My son (yang first)

My son dah besar. dah pandai macam2..good boy..proud of you.aik,kenapa duduk macamtu
.shafi darwisy4 1/2 thn. hobby dia masa ni suka buat tarian michael jackson.lagu nyanyian dia pulak aimantino dgn hang pimana.tak lama lagi nak baca iqra